Προφίλ

Η ιστορία του RAGAZZI

Η ιστορία του RAGAZZI ξεκινά τον Απρίλιο του 1990 στην οδό Εθνικής Αντίστασης 57-59 στην Τρίπολη Αρκαδίας, με σκοπό να επιλέξει συλλογές ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ που συνδυάζουν ποιότητα και κομψότητα και να καλύψει όλο το φάσμα της επώνυμης ανδρικής ένδυσης και υπόδησης για να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες. 

Από τον Δεκέμβριο του 2015 το RAGAZZI λειτουργεί σε έναν υπέροχο ισόγειο χώρο 270 τετρ. μέτρων, με 8 βιτρίνες ντυμένες στα χρώματα της εποχής, που αποπνέουν μαγεία, στον κεντρικότερο εμπορικό δρόμο της Τρίπολης, στην οδό Τάσου Σεχιώτη 38-40.

 

Από το 1990

Από το 1990 μέχρι και σήμερα συμπληρώνει 31 χρόνια λειτουργίας και αποτελεί μια από τις πιο ενδεδειγμένες επιλογές στο χώρο της ανδρικής ένδυσης και υπόδησης.

Το 1999 προστέθηκε ένα νέο κατάστημα RAGAZZI στην  Σπάρτη στην οδό Λυκούργου 144, στα πλαίσια της αναπτυξιακής του πολιτικής, το οποίο στοχεύει στο  κοινό της περιοχής της Λακωνίας κλείνοντας κι αυτό 22 χρόνια προσφοράς.

 

Η επιτυχημένη πορεία
Η επιτυχημένη πορεία και των δύο καταστημάτων οφείλεται στην βασική αρχή, τον σεβασμό και την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη από το έμψυχο δυναμικό του RAGAZZI, που πάντα με έμφαση στην ποιότητα των προτεινομένων ρούχων, την συνεχή ενημέρωση γύρω από τα θέματα  που αφορούν τις εξελίξεις της μόδας, αντιμετωπίζουν με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις της εποχής μας.Με στόχο την κομψότητα που προσφέρουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του, το RAGAZZI  παρέχει το ιδανικό μείγμα ενός multibrand καταστήματος που καλύπτει τις ενδυματολογικές ανάγκες κάθε άντρα.
Ragazzi Profil 03 1024x812
Ragazzi Profil 02 1024x812
Σε συνεχή εξέλιξη

Στην πλέον των 30 ετών πορεία του, το RAGAZZI επικεντρώνεται στις τρέχουσες τάσεις της μόδας, χωρίς ωστόσο να αγνοεί τα κλασικά στυλ. Με επιλεκτική συλλογή διάσημων και νέων αναπτυσσόμενων εταιρειών, παρέχει στους πελάτες του ότι πιο σύγχρονο στη μόδα συναντά κανείς στη μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου, καθιερώνοντάς το σε μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ανδρικού λιανικού εμπορίου.

Σε συνεχή εξέλιξη το RAGAZZI  ανοίγει τα φτερά του στην πιο απαιτητική αγορά που είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο, για να ικανοποιήσει τις ενδυματολογικές ανάγκες κάθε πελάτη από κάθε περιοχή.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Άνω των 70€

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Εντός 2-3 εργάσιμες ημέρες

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

2710221848

ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ

Ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας

Καλάθι αγορών
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.
Start typing to see products you are looking for.

Είσοδος